Βρείτε μας στο Youtube! About

Καλώς ήρθατε στην XM Designs

Εταιρικό Προφίλ
 

Η εταιρεία XM DESIGNS βρίσκεται στον χώρο των ηχοσυστημάτων, multimedia, αξεσουάρ και ασφαλείας αυτοκινήτων από το 1998. Συνεργάζεται με επιτυχία και συνέπεια με τις καλύτερες εταιρείες του χώρου, με μηχανήματα όπου εμπιστευόμαστε και εμείς οι ίδιοι.

Σκοπός μας είναι η απόλυτη εξυπηρέτηση του πελάτη πριν και μετά την πώληση, διατηρώντας παράλληλα μια προσωπική σχέση μαζί του με στόχο την διάρκεια και την ποιότητα στην συνεργασία μας.

Επιβεβαίωση όλων αυτών είναι η συνεχής ανοδική πορεία μας καθώς επίσης και η πολυετής συνεργασία μας με πολλές από τις μεγαλύτερες εταιρείες στο χώρο του ήχου και των αξεσουάρ, εμπιστεύοντάς μας την αποκλειστική διάθεση πολλών προιόντων τους.

Σας ευχαριστούμε που επισκεφθήκατε την ιστοσελίδα μας. Είμαστε πάντα στη διάθεσή σας.

Με εκτίμηση,
Χάϊτας Βαγγέλης

Μενού Πλοήγησης

Ενημερωθείτε!

Στην ιστοσελίδα μας θα βρείτε βασικές πληροφορίες για τις εταιρίες που συνεργαζόμαστε σε ηχοσυστήματα αυτοκινήτων και μοτοσυκλετών, συναγερμούς, συστήματα xenox και πάρκινγκ.

Το πιό σημαντικό όμως είναι ότι μπορείτε να δείτε δείγματα της δουλειάς μας, φωτογραφίες από διάφορες κατασκευές που έχουμε κάνει για τα πιο εμπορικά μοντέλα της αγοράς.

 

Προϊόντα & Διαθέσιμες Εταιρίες